Brugge

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kerstmarkt Brugge

In het knusse centrum van Brugge wordt  van 23 november 2018 tot en met 1 januari 2019 de jaarlijkse kerstmarkt georganiseerd. De kerstmarkt zorgt ervoor dat de historische binnenstad van Brugge extra magisch wordt wanneer de straten en gebouwen worden verlicht met kerstverlichting en de vele kerstkraampjes.

De vele kerstkraampjes staan vol met kerstcadeaus en kerstartikelen. Daarnaast zijn er vele eet- en drink kraampjes waarbij de inwendige mens verzorgd kan worden. De grote verlichte schaatsbaan op de Grote Markt in Brussel is toch wel dé trekpleister. De verlichte huizen en gebouwen rondom de schaatsbaan zorgen voor een prachtig decor.

De kerstmarkt in Brugge is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel staat op de Grote Markt van de stad. De tweede kerstmarkt staat op het Simon Stevinplein, de drukste winkelstraat van Brugge. Een bezoek aan deze kerstmarkt kan dus eventueel gecombineerd worden met kerst inkopen doen.

Houdt u van gezelligheid en bent u een cultuurliefhebber? Breng dan een bezoek aan de historische stad Brugge met zijn vele bezienswaardigheden.