Brussel

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kerstmarkt in Brussel

De kerstmarkt in Brussel is de grootste kerstmarkt van België en wordt gehouden van 30 november 2018 tot en met 6 januari 2019. Langs een wandelroute van ongeveer 2,5 kilometer door het historische centrum zijn er 240 verschillende kerstkraampjes te vinden. Naast de vele kerstkraampjes is er nog veel meer te beleven in de enerverende stad Brussel. Een scala aan kermisattracties en ijsbaantjes zijn in het centrum van de stad te vinden om ook de kinderen dé heerlijke kermissferen te laten proeven. Op de Grote Markt van Brussel staat een prachtige magische kerststal die zeker het bezoeken waard is.
De blikvanger van de kerstmarkt in Brussel is het enorme reuzenrad dat wordt versierd door maar liefst 18.000 lichtjes. Van heinde en verre vanaf Brussel is het enorme reuzenrad al te zien. Een ritje in dit enorme reuzenrad zorgt voor een prachtig uitzicht over de kerstmarkt en de rest van de stad.

De kerstmarkt in Brussel is naast de grootste ook de spectaculairste kerstmarkt van België. De kerstmarkt zorgt voor plezier en vertier voor het hele gezin.