Dortmund

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kerstmarkt Dortmund

De kerstmarkten in Dortmund zijn één van de grootste van heel Duitsland. Ongeveer 300 kraampjes staan in het centrum van Dortmund gevestigd rond de gezelligste tijd van het jaar.

De kerstmarkt is gevestigd in het centrum van Dortmund en loopt door via de Hansa Platz, Petri Kirchplatz, Klepping Strasse en Reinoldi Kirchplatz. Je kan dus wel zeggen dat de kerstmarkt in Dortmund zeer uitgestrekt is. In de donkere dagen wordt de route van de kerstmarkt verlicht met prachtige kerstverlichting.

In het centrum van Dortmund is een enorme kerstboom gestald rond kerst van maar liefst 45 meter en is het stralende middelpunt van het centrum van de kerstmarkt in Dortmund. Vanaf het centrum worden verschillende rondleidingen georganiseerd waarbij alle mooie en authentieke plaatsen van de kerstmarkt aangedaan worden.

Voor kinderen is er een kerstdorp ingericht, waarbij kinderen kunnen knutselen, koken en kennis kunnen maken met de pratende boom. De kerstmarkt in Dortmund is dus voor zowel jong en oud een prachtige belevenis.