keulen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kerstmarkt Keulen

Keulen is de vierde grootste stad van Duitsland en dat is ook te merken aan de kerstmarkt die in de stad word gehouden. Je hebt grote kerstmarkten, grotere kerstmarkten en daarna komt Keulen. De stad grijpt de periode rond Kerst aan om zijn stad aan de buitenwereld te presenteren door middel van het organiseren van maar liefst 7 grote kerstmarkten.

Aangezien de kerstmarkten van Keulen niet in één of twee dagen te bezoeken zijn als je echt alles wilt zien zijn er een aantal plekken die je gezien moet hebben in de stad. De eerste is de Dom van Keulen. De kerstmarkt bij de Dom van Keulen bestaat uit circa 150 kraampjes waar veel kunststukken en lekkernijen te koop zijn. De Stadtgarten is een prachtige plaats om heerlijk te eten. In de avonduren is er daarnaast veel entertainment in de vorm van muziek en optredens. De haven van Keulen is een derde plaats waar plezier en de gastronomie hoog staan aangeschreven. Het prachtige uitzicht van de haven in combinatie met de kerst sfeer die rondom de haven hangt zorgt voor een unieke ervaring! De stad Keulen biedt eigenlijk teveel om maar één dag in de stad te vertoeven.