oberhausen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kerstmarkt Oberhausen

Oberhausen staat bij veel Nederlanders bekend als een shopping walhalla. In de wintermaanden rond Kerst is er echter nog een reden om naar Oberhausen af te reizen. In december wordt Oberhausen voor een maand ondergedompeld in een sfeervolle kerststad.

De kerstmarkt in Oberhausen biedt plaats voor ongeveer 150 kraampjes, die zijn gevestigd bij het winkelcentrum Centro. Dit winkelcentrum is wereldwijd bekend vanwege zijn bijna 120.000 vierkante meter grote vrijetijds- en winkelcentrum.  Het winkelcentrum wordt rond kerst omgetoverd een gezellige plaats waar voor jong en oud genoeg te doen is. Er zijn rond- en in het winkelcentrum Centro drie verschillende kerstmarkten te bezoeken. Voor de kinderen is er de kaboutermarkt, waar verschillende attracties staan opgesteld in een sprookjesachtige omgeving. In Santa Village, een huttendorp, zijn de zoete lekkernijen de trekpleister. Op de Bergkerstmarkt wordt je meegenomen in de bekende Alpen cultuur. Er worden Alpenproducten gepresenteerd, er wordt Apres-ski muziek gedraaid en je kunt er rodelen en sleeën. De Bergkerstmarkt zorgt dus voor een écht wintersport gevoel.