londen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kerst in Londen

Voor een stedentrip ben je in de maanden november en december in Londen aan het goede adres. De stad wordt volledig omgetoverd in de kerstsferen. Voor iedereen die van winkelen houdt zijn de straten Oxford Street en Covent Garden een waar ‘shopwalhalla’. Daarnaast is Harrods warenhuis prachtig aangekleed en kun je je ogen uitkijken naar het diverse aanbod dat in het warenhuis te bewonderen is.

Naast Oxford Street, Covent Garden en Harrods Warenhuis zijn het Winter Wonderland in Hyde Park en de Winter Market in Southbank Centre een absolute aanrader om te bezoeken tijdens een stedentrip naar Londen in de periode rondom kerst.

Londen is makkelijk te bereiken met verschillende vervoersmiddelen. Vanaf Amsterdam en
Eindhoven zijn er vluchten naar verschillende vliegvelden in Londen. Daarnaast is het ook mogelijk om met de boot, trein en auto naar Londen af te reizen. Bekijk onderstaand het overzicht van het aanbod van georganiseerde reizen en vervoersmogelijkheden naar dé kerststad Londen!