Maastricht

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kerstmarkt Maastricht

De kerstmarkt in Maastricht vindt plaats van 1 december tot en met 1 januari op het Vrijthof in de stad. Maastricht is in Nederland dé stad van de kerstmarkten. Bij de vele houten kraampjes zijn er vele leuke (kerst)cadeaus die gekocht kunnen worden en zijn er vele lekkernijen te koop waar heerlijk van gesnoept kan worden. Naast de kraampjes staat er op de kerstmarkt ook een hoog reuzenrad, waarbij je de prachtige stad Maastricht ook van bovenaf kunt bewonderen. Voor mensen met hoogtevrees die laag bij de grond willen staat er ook een overdekte reuzenglijbaan en een draaimolen, voor de kinderen een leuke activiteit!

De bovenstaande beschrijving van de kerstmarkt in Maastricht is pas een kleine greep aan de activiteiten die worden georganiseerd. Lukt het niet om de kerstmarkt in één dag te zien? Dan kunt u ook kiezen voor een meerdaagse stedentrip naar de stad Maastricht. Naast de kerstmarkt zijn er nog genoeg andere bezienswaardigheden in Maastricht te ondernemen.