KERSTUITJES

Geen kerstuitjes in 2020, maar dit zijn de alternatieven

We kunnen er dit jaar niet op uit trekken tijdens de kerstvakantie. Maar om toch plezier en vermaak te bieden hebben we de beste deals geselecteerd om er thuis een gezellige boel van te maken. Ouderwetse spellen, bordspellen, online quizen, denkspelletjes en nog veel meer. Uiteraard met de hoogste kortingen!

 

Uitjes in 2021

Deze deals zijn door de recente corona maatregelen NIET geldig in de kerstvakantie. De tickets zijn echter geldig in het nieuwe jaar. Hopelijk zijn de regels dan versoepeld en kan je voordelig een dagje weg.

 

Leuke originele kerstuitjes voor de hele familie tijdens de kerstvakantie 2020

Wanneer is het 1e Kerstdag/Eerste Kerstdag en wat te doen? Alle Leuke Kerstuitjes op een rij!

1e Kerstdag is op 25 december 2020 en valt dit jaar op een vrijdag. Het is een officiële feestdag en voor veel beroepen betekent dat een extra vrije dag. Naast het bezoeken van familie en vrienden kan je op eerste Kerstdag ook een kerstuitje plannen. Dit jaar geen kerstcircussen of kerstmarkten, maar bijvoorbeeld pretparken, dierentuinen. musea en bioscopen zijn wel mogelijk. Raadpleeg altijd de actuele maatregelen rondom Covid-19 op de website van de Rijksoverheid. Wij tonen in ieder geval de deals met hoge korting op toegangskaarten.

Waarom 2e Kerstdag/Tweede Kerstdag en wat te doen?

Op 1e Kerstdag vieren we de geboorte van Jezus Christus en 2e Kerstdag is vanuit het Christelijke geloof een verlening van het Kerstfeest. In Nederland is het ook een officiële feestdag, dus geniet van die extra vrije dag. Tweede Kerstdag wordt vaak aangegrepen om winkelboulevards te bezoeken, maar er zijn ook veel andere uitjes mogelijk. 

Welk familieuitje in de kerstvakantie?

De kerstvakantie is van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021. In deze 2 weken zijn de kinderen lekker vrij en wil je er als familie wel eventjes tussen uit. Ondanks dat er dit jaar veel minder kerstuitjes mogelijk zijn, bijvoorbeeld geen kerstmarkten of kerstcircussen, zijn uitjes wel mogelijk. We bieden een overzichts met tickets voor o.a. pretparken en dierentuinen en uiteraard met flinke korting!