Dresden

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kerstmarkt Dresden

De kerstmarkt in Dresden vindt plaats van 28 november tot 24 december, kerstavond. De kerstmarkt heeft een enorme oppervlakte van 15.000 vierkante meter. Bij een bezoek aan deze kerstmarkt ben je dus wel even zoet.

De oudste kerstmarkt van Duitsland is die van Dresden. Vanaf het jaar 1434 wordt er in Dresden rond Kerst een kerstmarkt georganiseerd. Vandaag de dag zijn er verdeeld over de stad maar liefst negen kerstmarkten te bewonderen. Elke kerstmarkt heeft is verschillend. Zo zijn er kerstmarkten die voornamelijk in het teken staan van cultuur en kunst. Ook voor de kinderen is er een speciale kerstmarkt ingericht, met voornamelijk attracties. Kinderen kunnen ook op de foto met de kerstman op deze kerstmarkt.

De negen kerstmarkten in Dresden hebben allemaal één gemeenschappelijk doel en dat is gezelligheid creëren. Welke kerstmarkt je er ook naar toe gaat, elke kerstmarkt straalt gezelligheid uit door middel van de prachtige verlichte kraampjes en gebouwen en de gezellige muziek die over de kerstmarkten galmt.